Ne ofrojmë shërbime të ndryshme për shtëpinë apo biznesin tuaj, dhe për cdo lloj aktiviteti

Welcome to EFM | Extra Facility Management Services

No front page content has been created yet.

Ne ofrojmë mirëmbajtje dhe menaxhim për një game të gjërë biznesesh, vendbanime, institucione private dhe publike si me poshte:

 • Qëndra Tregëtare dhe Argëtimi
 • Vendbanime dhe Agjenci Imobiliare
 • Autoritet Lokale
 • Zyra Tregëtare dhe Biznesi
 • Banka dhe Zyra Financiare
 • Kompani Prodhimi
 • Shkolla dhe Universitete
 • Qëndra Shëndetsore
 • Laboratore
 • Hotele dhe Vendpushimi
 • Aeroporte
 • Ambasada
 • Pika Karburanti

Pse EFM Services

EFM SERVICES OFRON PER JU:

 • Shërbimet e duhura për çdo lloj problemi
 • Reduktoni koston totale të ambjenteve duke mos humbur cilësinë
 • Shërbime 360°
 • Pajisjet më të mira me teknologji anti-bakteriale
 • Detergjent ekologjik dhe të çertifikuar
 • Sherbime 24/7 dhe staf profesional
 • Kënaqësi e garantuar ose merrni paratë tuaja mbrapsht

Ne nuk jemi thjesht kompania juaj; Ne jemi partneri juaj besnik