Rreth Nesh
Extra Facility Management Services / EFM SERVICES

Rreth Nesh

EFM Services ofron shërbime për menaxhimin dhe mirembajtjen e e ambjenteve të ndryshme.

Qëllimi ynë është të bëjmë jetën e klienteve tanë sa me të thjeshtë duke ofruar një sërë shërbimesh adekuate për çdo lloj ambjenti.  

Ne ofrojmë më të mirën për klientët tanë, duke u përkushtuar maksimalisht në çdo detyrë që ne ndërmarrim.

Ne nuk jemi thjesht kompania juaj; Ne jemi partneri juaj besnik

Vizioni

Të ofrojmë shërbime të specializuara dhe të veçanta duke i dhënë klientëve tanë përvoja të paharrueshme. Personeli ynë i specializuar dhe trajnuar përdor pajisje të teknologjisë së lartë për të siguruar përsosmëri në çdo detyrë të ndërmarrë.

Misioni

Ne duam të bëhemi numri një në industrinë e shërbimit në të gjithë rajonin dhe të ofrojmë përvoja të shkëlqyera për klientët tanë, në mënyrë që të sigurojmë zgjidhje të qëndrueshme për mirëmbajtjen dhe pastrimin në zonat ku ato mungojnë ose janë të pamjaftueshme.
Etika profesionale dhe përgjegjësia sociale që ne ofrojmë është konkurrente dhe ndërthuret me emrin profesional ku ne mbështetemi. Ne premtojmë të azhornohemi vazhdimisht me zhvillimet më të fundit të teknologjisë dhe të shërbejmë me devotshmëri duke përdorur pajisjet dhe mjetet më të përparuara.