Shërbime Kopshtarie

Shërbime Kopshtarie

EFM Services ofron shërbim të plotë për kopshtarinë dhe ambjentin e shtëpive tuaja. Ne ndihmojmë klientët tanë të planifikojnë dhe dizenjojnë kopshtin e tyre për t'iu përshtatur kërkesave individuale.

Gjithashtu ofrojmë shërbime për menaxhimin e evenimenteve që ju të mund të oraganizoni ose festoni me familjarët ose miqtë tuaj, në kopshtin tuaj të mrekullueshëm.

Ekipi ynë ofron përvojë në të gjitha format e menaxhimit të evenimenteve duke ju dhënë lumturi dhe kënaqësi.

Për çdo kërkesë që ju mund të keni na telefononi sot në numrin tonë për të realizuar kopshitn që ju dëshironi ose të rinovoni kopshtin tuaj të vjetër.

  • Krasitje Pemësh
  • Mirëmbajtje Kopshti
  • Dekorim Pemësh
  • Prerje Bari
  • Pastrim Kopshti