Shërbime Logjistike

Shërbime Logjistike

Shërbimet Logjistike  janë ideale për çdo gjë që ju mund të keni nevojë, si brenda qytetit ashtu edhe jashë. Ne ju lehtësojmë stresin e zhvendosjes në shtëpi ose zyra të vogla dhe të mëdha. Ne ju dërgojnë ekipin dhe automjetin e duhur për të plotësuar nevojat tuaja.

  • Zhvendosje shtëpie ose zhvendosje zyrash
  • Sherbime mobiljesh dhe shërbime postare
  • Paketimi
  • Zhvendosje të ndryshme