Shërbime Ndërtimi

Shërbime Ndërtimi

Dëshironi të rinovoni shtëpinë ose ambjentin tuaj tregëtar? Jeni të mërzitur me të njëjtën ngjyrë dhe doni ti jepni një freski apartamentit tuaj, vilës, biznesit, qëndrës tregëtare, zones private apo publike?

EFM është partneri juaj i besueshëm me përvojë për shërbimet e brendshme dhe të jashtme, me çmime të cilat janë të përballueshme; ne do të bëjmë punën dhe do të përmbushim nevojat tuaja. Ju keni partnerin e duhur për të marrë shërbimin e kërkuar.

EFM Services ofron shërbimet e mëposhtme për rezidencën tuaj:

  • Rikonstruksionie Ambjentesh
  • Patinime dhe Suvatime
  • Leter Muri dhe Gips
  • Shtrim Pllakash dhe Parketi
  • Punime dhe Aredim Banjoje
  • Punime Guzhinash dhe Mobiljesh