Shërbime Pastrimi

Shërbime Pastrimi

Ne ofrojmë një game të gjërë shërbimesh për të gjitha  llojet e ambjenteve duke kombinuar paisjet e teknologjisë së fundit, personel të trajnuar disponibël 24/7, edhe gjatë festave zyrtare, si dhe  detergjentët më të mirë në treg të cilat janë të pa rrezikeshme për ju, kafshët shtëpiake, dhe fëmijet tuaj, për të aritur rezultate maksimale.

Ekipi ynë ofron pastrime shtëpiake dhe pastrime komerciale të çdo sektori që ju mund të keni nevojë duke përfshirë ambjentet tregtare, biznesi, transporti, shëndetësi, sallone makinash dhe kompani prodhimi. Gjithashtu ne ofrojmë  pastrime të specializuara për bankat dhe degët, dyqane, spitale, shkolla, universitete, aeroporte, si dhe departamente të mëdha qeveritare, apo bizneset e vogla individuale.

 • Zyra Tregëtare dhe Biznesi
 • Tapete dhe Divane
 • Dysheme dhe Parkete
 • Xhama dhe Fasada
 • Soba
 • Frigorifer
 • Perde
 • Makina dhe Tapicer Makinash
 • Guzhina Restorantesh dhe Biznesesh
 • Pastrime për Qeramarësit ose Qeradhënësit
 • Pastrime për Festa të Ndryshme
 • Pastrime mbas Punimeve
 • Pastrime për Ulluqet
 • Pastrime të Posacme per cdo lloj ambjenti